بررسی‌های ارزش خالص و اشاره به نکاتی که کمتر به آن ها توجه می کنیم!

0
بررسی‌های ارزش خالص

ایالات متحده آمریکا، از لحاظ تاریخی، ثروتمندترین کشور دنیا است. اما داده‌ها و بررسی‌های ارزش خالص ، نشان می‌دهند که سطح ثروت در دنیا در حال تعدیل شدن است.
البته اختلاف بسیاری بین میانگین میزان ثروت شهروندان آمریکایی، و یک شهروند جهان سوم است. اما استانداردهای زندگی در اقصی نقاط، به استانداردهای آمریکا در حال نزدیک شدن است.

ارزش خالص

در سال 2011، ایالات متحده گزارشی را تحت عنوان ثروت و گزارشات مالی برای کلیه کشورهای دنیا ارائه داد. طبق این گزارش، بر اساس منطقه جغرافیایی، 28 درصد ثروت ناخالص دنیا در آمریکای شمالی است. 43 درصد آن در اروپا، 22 درصد آن در آسیا و اقیانوسیه و تنها در حدود 9 درصد در چین قرار دارد.

طی بررسی‌های ارزش خالص بیان می شود که این اطلاعات براساس میانگین ثروت ناخالص بر تعداد بزرگسال کشور برحسب دلار آمریکا اندازه گیری شده است.

کمتر از 5000 دلار: عمده صحرا آفریقا، بنگلادش، کامبوجیا، لائوس، نپال، سری‌لانکا، ویتنام، بلاروس، مولداوی و اکراین هستند.

بین 5000 تا 25000 دلار: عمده کشورهای آمریکا لاتین، کشورهای حاشیه مدیترانه، چین، هند، اندونزی، پاکستان، فیلیپین و روسیه هستند.

بین 25000 تا 100000 دلار: شیلی، برزیل، مکزیک، اروگوئه، جمهوری چک، استونی، مجارستان، لیتوانی، مالتا، لهستان، اسلونی، بحرین، لبنان، عمان، عربستان سعودی، ترکیه، آفریقای جنوبی و نامیبیا هستند.

از 100000تا 300000 دلار: آمریکای شمالی، اروپای غربی، بخش‌هایی از آسیا و اقیانوسیه و کشورهای واقع در خاورمیانه

300000 تا 500000 دلار: استرلیا و نروژ

بالای 500000 دلار: سوئیس

هزینه‌های زندگی

با اینکه این اطلاعات تعجب‌آور نیست، بررسی‌های ارزش خالص ملی مردم در کشورهای مختلف امری دشوار است. با این اوصاف، هزینه‌های زندگی در کشورهای مختلف دنیا با هم متفاوت است. همچنین نسبت درآمد به بدهی خانواده‌ها از همیشه بالاتر است. این شاخص خود به تنهایی می‌تواند در رتبه بندی کشورها تاثیر بسزایی گذارد.

نظرسنجی منتشر شده مجله Kiplinger در ژانویه 2012، هزینه‌های زندگی در شهرهای مختلف دنیا را نشان داد. طبق این نظرسنجی، شهروندان توکیو حدود 50 ساعت در هفته کار می‌کنند و هزینه مسکن در سال 2011،  135000 دلار بوده است.

سوخت

آمریکایی‌هایی که از قیمت سوخت شکایت دارند بهتر است درباره این قیمت در سایر نقاط دنیا تامل کنند. قیمت بنزین در آنکارا، 9.5 دلار برای هر گالن است. قیمت در آتن، رم، استکهلم، لندن، برلین و تل‌آویو حدود 7 دلار برای هر گالن است. و همان بنزین حدود 6 دلار برای هر گالن در توکیو ومادرید و 4 دلار در اوتاوا، دهلی نو و پکن است.

خواروبار

شهر توکیو، به عنوان گرانترین شهر در میانگین خواروبار دنیا است. اگر شهر واشنگتن را به عنوان معیار در نظر بگیریم، میزان قیمت خواروبار در توکیو، 35درصد بیشتر از میانگین است. همچنین اوتاوا و لندن با درصد کمی اختلاف در بعضی اقلام، واشنگتن را پشت سر گذاشته‌اند. استکهلم و پکن و برلین پایین تر از میانگین هستند. آناکارا و دهلی نو کمترین قیمت را در این شاخص دارند.

ممکن است کشورهای با ارزش خالص بالا، استانداردهای بالاتری برای زندگی داشته باشند اما هزینه‌های زندگی نیز درآن‌ها بالاتر است. زمان، کارکرد شاخص‌های مذکور و همچنین چگونگی پیشرفت کشورهای در حال توسعه را معلوم می‌کند و به بررسی‌های ارزش خالص کمک خواهد کرد.

منبع

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید