نان قهوه ای و نان سفید
افزایش آگاهی در مورد سلامت و بهداشت، تعداد زیادی از مصرف کنندگان از نان سفید به نان قهوه ای یا نان گندم در جداول صبحانه خود استفاده می کنند.با این حال، آگاهی کمی در مورد این که چرا نان قهوه ای به عنوان نان سالم تلقی می شود و چه چیزهایی نان قهوه ای را به عنوان نان سالم میشناساند. در نتیجه، اغلب مردم تسلیم تاکتیکهای بازاریابی شرکتها میشوند که به نان سفید، کارامل میزنند تا قهوه ای شود و آن را به صورت رایگان و تست، تبلیغ میکنند.
تفاوت
برای درک بیشتر در مورد تفاوت بین نان قهوه ای و نان سفید، اجازه دهید نگاهی به آنچه که دانه گندم را تشکیل می دهد بیندازیم. تمام دانههای گندم را میتوان به سه قسمت تقسیم کرد: سبوس که پوسته خارجی دانه است ۱۵% دانه را تشگیل میدهد و دارای فیبر بالا و ویتامینها و مواد معدنی مانند B1 ،B6 ،B3 ،B2، منیزیم، آهن، روی و فسفر است. هسته از اندوسپرم تشکیل شده است که بیش از ۸۰% دانه را تشکیل میدهد و شامل پروتئین و کربوهیدرات میباشد.
فیبر غنی، بخش مغذی دانه، سبوس و جوانه از دانه خارج می شود از سوی دیگر، نان قهوه ای یا نان گل گندم شامل قسمتهای دانه، سبوس، اندوسپرم و ژامبون میشود و بنابراین آن مغذیتر و سالمتر از نان سفید است.
فراوری
به نظر، نان قهوه ای با فراوری کمتری از نان سفید تولید میشود. برای نان سفید پس از برداشتن سبوس و قطعات جوانه، پتاسیم برومید، گاز دی اکسید کلر یا بنزیل پر اکسید برای سفید کردن آرد استفاده می شود. همچنین برخی از کشورها تولیدکنندگان را برای غنیسازی نان سفید با مواد معدنی و مواد مغذی که نان سفید به علت فرایند محروم شده است تولید میکنند. از این رو، نان سفید شناخته شده از آرد غنی شده است در حالی که نان قهوه ای از آرد گل گندم ساخته شده است.
نان قهوه ای نیز از نان سفید از نظر بافت متفاوت است.نان سفید چون نرمتر است ترجیع داده میشود زیرا در نان قهوه ای، سبوس بخشی از دانه گندم حبابهای ایجاد شده در هنگام پخت را می شکند. نانهای پر زرق و برق مانند نان سفید گاهی با شیر و شکر تزریق میشوند.
خلاصه:
-نان قهوه ای از گل گندم است که ویتامینها و مواد معدنی و پروتیئن بالاست، در حالی که در نان سفید تنها اندوسپرم تشکیل شده است که غنی از پروتئین و کربوهیدرات است از این رو نان قهوه ای سالمتر از نان سفید است.
-به عنوان بخشی از فرآیند تولید، نان سفید با مواد شیمیایی سفید شده و با مواد معدنی مصنوعی بر خلاف نان قهوه ای تقویت می شود.
-از لحاظ طعم و بافت، نان سفید نازکتر و طعمدارتر از نان قهو ه ای است.
شما میتوانید از این پست دیدن فرمایید.
طعمشون چه فرقی باهم داره ؟
-از لحاظ طعم و بافت، نان سفید نازکتر و طعمدارتر از نان قهو ه ای است.
نان قهوه ای چی تشکیل میشه؟
نان قهوه ای از گل گندم است در حالی که ر نان سفید تنها از اندوسپرم تشکیل شده است که غنی از پروتئین و کربوهیدرات است از این رو نان قهوه ای سالمتر از نان سفید است.
ویتامینها و مواد معدنی و پروتیئن نان قهوه ای چقدر هست؟
نان قهوه ای از گل گندم است که ویتامینها و مواد معدنی و پروتیئن ان بالاست.
مطالب سایتتون همیشه به روز و مفیده ممنون.
سپاس از اینکه مارو دنبال می کنید .
اطلاعات مفیدی بود مرسی هم سنجی.
ممنون از همراهی شما دوست عزیز.
مطلب مفیدی بود خیلی ممنون
سپاس از اینکه مطالب سایت رو به دقت مطالعه می کنید .