تفاوت گندم و جو چیست؟

2

 تفاوت گندم و جو:

جو و گندم متعلق به رژیم روزمره ما هستند. با این حال کسانی هستند که از این دو به طور خاص استفاده می‌کنند. آنها جو و گندم را یکسان می دانند، اما این دو با یکدیگر متفاوتند. جو اغلب در فصل گرم‌تر است بنابراین معمولا در فصل بهار برداشت می‌شود و گندم در فصل سردتر رشد می‌کند، بنابراین در ابتدای زمستان برداشت می‌شود .

جو به عنوان غلات و حبوبات مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین می‌تواند در خوراک دام استفاده شود. معمولا گندم دارای ارزش تجاری بسیار بالایی است. از گندم می‌توان در چیزهای زیادی استفاده کرد آرد، رشته فرنگی، خوراک دام و همچنین الکل.

گندم

به عنوان چمن، سختی کمتری نسبت به جو دارد و در طعم و مزه هم ضعیف‌تر است. جو دارای محتوای فیبری، بالاتر از گندم است. گندم معمولا برای ساخت نان استفاده می‌شود. انواع مختلفی از گندم برای پخت غذاها وجود دارد. گندم سخت و قرمز برای استفاده در نان بکار گرفته می‌شود. گندم “دوروم” برای تهیه ماکارونی و اسپاگیتی استفاده می‌شود و همچنین شیرینی با گندم سفید تهیه می‌کنند.

بیسکویت و کیک می‌توانند از گندم قرمز نرم ساخته شوند. استفاده از جو بسیار گسترده است. مالت جو برای ساختن غلات صبحانه و دیگر محصولات غلات استفاده می‌شود. هنگامی که گندم آماده است تا برداشت شود، قهوه‌ای یا طلایی رنگ است اما زمانی که جو برداشت می شود به رنگ زرد و سفید است.

“ریش گندم و جو”

گندم دارای “ریش” کوتاهتر است اما جو دارای ریش بلندتر است. جو جویدنش طولانی‌تر است. آویشن و گندم کوتاه‌تر و موهای کوچکتری دارند. مزایای بسیاری وجود دارد که ما می‌توانیم از مصرف جو، که دارای کربوهیدراتها، چربی‌ها، پروتئین‌ها فیبر غذایی و بسیاری از ویتامین‌ها مانند ویتامین B، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، روی، پتاسیم، ریبوفلاوین و فولات دارد.

گندم دارای ارزش تغذیه‌ای بالا است زیرا حاوی پروتئین، چربی‌ها، کربو هیدرات و فیبر رژیمی و همچنین آهن، منیزیم، ویتامین B، کلسیم، فولات، روی، منگنز، پتاسیم و نشاسته است. گندم و جو هر دو اهمیت خودشان را دارنند. هر دو به مقدار معینی مورد نیاز بدن هستند. بنابراین ضروری است که تفاوت بین آنها و همچنین زمانی که باید مصرف شوند را شناخت.

خلاصه:

جو در فصل گرم‌تر برداشت می‌شود ولی گندم در فصل سرد برداشت می‌شود. جو بیشتر برای ساختن الکل استفاده می‌شود. 

گندم دارای طعم ضعیف‌تر است در حالی که جو دارای طعم قویتری است.

جو دارای محتوای فیبر بالاتری نسبت به گندم است. 

جو را می‌توان به راحتی به عنوان برنج پخت، هر چند گندم قبل از پخت باید مالت باشد.

انواع مختلفی از گندم مانند گندم قرمز و سخت وجود دارد که می‌توان برای آرد نان استفاده کرد، گندم نرم و قرمز برای تهیه بیسکویت و کیک می‌باشد.

گندم دوروم برای تهیه ماکارونی و اسپاگیتی بکار می‌رود. گندم سفید برای ساخت شیرینی می‌توان استفاده کرد. که پس از برداشت از مالت جو بعضی از محصولات دیگر نیز می توان غلات صبحانه و سایر محصولات غلات را ساخت.

هنگامی که گندم آماده است تا برداشت شود به رنگ قهوه‌ای یا طلایی است و وقتی جو برداشت می‌شود به رنگ زرد و سفید است.

گندم دارای ریش کوتاه‌تر اما جو دارای ریش بلندتر است.

گندم و جو دارای اجزای مفید بسیاری هستند که بدن نیاز دارد مانند: کربوهیدرات‌ها، چرب‌ ها، پروتئین‌ها، فیبرهای رژیمی و غیره..

 

منبع

2 دیدگاه‌ها

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید