در یک مصاحبه استارتاپی چه نکاتی را مدنظر قرار دهیم؟

2

در یک مصاحبه استارتاپی چه نکاتی را به کار گیریم تا افراد متقاعد شوند در استارتاپ ما عضو شوند؟!

می توانید در هنگام مصاحبه با یک فرد راغب، از چهار نکته ی زیر بهره بگیرید.

۱- ارائه تعریف دقیقی از کار

برای افراد تشریح کنید که دقیقا قرار است چه مسئولیتی در تیم داشته باشند. حتی مشاغل دیگر اعضا را برایشان شرح دهید تا اگر مایل بودند و قادر به انجام آن مسئولیت ها بودند، بتوانند در گوشه ای از کار دیگران هم شریک شوند.
به ایشان بگویید که بستر یادگیری و یاد دادن در تیم استارتاپی مهیا است و نباید نگران ندانسته های خود باشند. همچنین نباید نسبت به معلومات خود غره شوند، چرا که اینجا محل تعامل معلومات است.

۲- ارائه تعریف دقیقی از هدف و ارزش پیشنهادی تیم

افرادی که وارد یک گروه استارتاپی می شوند دغدغه مشترکی دارند و همگی سعی بر این دارند که یک مشکل را رفع کنند. لذا باید در مورد هدف کلی تیم با فرد صحبت کنید و به او بگویید که دقیقا از چه مشکلی رنج می بردید که سعی بر رفع آن کردید. او را متوجه کنید که شما این فعالیت را از صفر شروع کرده اید و تمامی پایه ریزی هایش را خودتان بنا کرده اید و قبل از اینکه شما بخواهید دست به کار بشوید عملا هیچ چیزی نبوده است. سپس از فرد بخواهید که او هم‌هدفش را از پیوستن به کار و کسبتان شرح دهد.

۳- توصیف محیط کار استارتاپ

به او‌ نشان دهد که یک تیم استارتاپی، تیمی پویا و‌ فعال است. افراد در تیم با یکدیگر روابط دوستانه ، گرم و پرانرژی دارند. مصاحبه استارتاپی را در محیطی خارج از شرکت برگزار کنید. وی را به صرف چای یا قهوه دعوت کنید تا در ذهنش استارتاپ را محیطی خشک و رسمی نپندارد.

۴- شفاف سازی نحوه اخذ درآمد فرد

از آنجایی که در استارتاپ نمی توان به اعضا حقوقی پیشنهاد کرد، می توانید پیشنهاد سهام دادن به ایشان را جایگزین حقوق دادن کنید. این پیشنهاد به این معناست که او می تواند مالک استارتاپ باشد نه صرفا یک حقوق بگیر. برایش شفاف سازی کنید که داشتن سهام استارتاپتان چه ارزش و مزیت بزرگی است.

حتی می توانید در مصاحبه استارتاپی ایده ی ترکیب کردن سهام و‌حقوق را مطرح کنید. یعنی نه تنها صاحب درصدی از سهام‌استارتاپ میشود، بلکه حقوق نیز دریافت کند. پس فراموش نکنید که وقتی فردی را برای مصاحبه به شرکت دعوت می کنید، قرار است نه تنها او را جذب تیم کنید ، بلکه قرار است سهام استارتاپتان را نیز به وی بفروشید. سپس از او‌ درباره ی تجربیاتش، مواردی که موجب انگیزه اش می شود سوال کنید و مطمئن شوید هدف و مسیر شما را شناخته است.

منبع

2 دیدگاه‌ها

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید